Hardhout

Kunststof

Aluminium

Kozijnen van RW de dakkapellenspecialist

Tijdens het vervangen van uw kozijnen is dit het ideale moment om ook te kiezen voor een nieuw materiaalsoort of een modernere uitstraling. Bij RW de Dakkapellenspecialist kunt u kiezen uit verschillende materialen in de stijl en functie die bij jouw woning past:

  • Hardhout
  • Kunststof
  • Aluminium

Kozijnen vervangen

Wil je kozijnen vervangen omdat ze hun beste tijd hebben gehad? RW de Dakkapellenspecialist neemt voor u het hele proces uit handen. We zorgen voor de juiste maatvoering, voeren de sloopwerkzaamheden uit, plaatsen het kozijn en werken het daarna mooi af. Zelfs het afvoeren van het ontstane afval nemen we graag voor u uit handen.

Vul de benodigde gegevens in de prijscalculator en uw ontvangt een maatwerk offerte.

Offerte op maat

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verduurzamen

Duurzaamheid is belangrijk. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt ook flink in je portemonnee. Ben jij je huis aan het verduurzamen? Overweeg dan een duurzamer type kozijn. Heb je bijvoorbeeld nog enkel glas of laat het kozijn veel tocht door? Daar brengt RW de Dakkapellenspecialist verandering in. Het type kozijn én het soort glas hebben invloed op de isolatiewaarde. Wij werken daarom alleen met moderne technieken en materialen voor het beste resultaat.

De kosten van kozijnen vervangen verschillen per woning. Daarom kun je vrijblijvend een offerte voor nieuwe kozijnen aanvragen op onze website. Je krijgt dan een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave. Na inspectie van de situatie in je huis geven we je een exacte prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.